

PLACER COUNTY BAR ASSOCIATION 2014 Granlibakken Conference Tentative Speaker Schedule

FRIDAY, APRIL 25			
8:00 a.m. 8:30 a.m.	REGISTRATION		
8:30 a.m. 10:00 a.m.	<u>Computer Tips, Tricks and Techniques 2014</u> Martin Dean, Esq., Essential Publishers, San Francisco — 1.5 hours MCLE credit (.5 Ethics)		
10:00 a.m. 10:15 a.m.	BREAK		
Break- outs Groups 10:15 p.m. 11:45 p.m.	<u>Serving Children and Families: Crossover Issues in Family Law/</u> <u>Dependency/Probate and Delinquency Cases</u> Hon. Suzanne Gazzaniga, Hon. Eugene Gini, Hon. Frances Kearney and Hon. Colleen Nichols Placer County Superior Court 1.5 Hours MCLE credit	<u>Civil Law Update</u> Comm. Michael Jacques Placer County Superior Court 1.5 Hours MCLE credit	<u>Better Results in Arbitration</u> <u>and Mediation</u> Patrick Little, Esq. Law Offices of Patrick R. Little, Auburn 1.5 hours MCLE credit
11:45 a.m. 12:45 p.m.	HOSTED LUNCH — ON SITE		
12:45 p.m. 2:00 p.m.	KEYNOTE SPEAKER <u>The New Feminism</u> Patricia Gillette, Esq., Orrick, Herrington & Sutcliffe LLP, San Francisco 1.25 hours Elimination of Bias MCLE credit		
2:00 p.m. 2:15 p.m.	BREAK		
2:15 p.m. 4:00 p.m.	<u>Issues in Property Rights</u> Rosa Koire, Executive Director, The Post Sustainability Institute — 1.75 hours MCLE credit		
4:00 p.m. 4:15 p.m.	BREAK		
4:15 p.m. 5:45 p.m.	<u>Social Media Update—Marketing Plan for Ages 35 and Up</u> Moderator: Martin Dean, Esq., Essential Publishers, San Francisco Panelists: Joanna R. Mendoza, Esq., Law Offices of Joanna R. Mendoza, Granite Bay; Wendy A. Taylor, Esq., Hansen, Kohls, Sommer & Jacob, LLP, Roseville; Peg Carew Toledo, Esq., Toledo Don, LLP, Roseville — 1.5 hours MCLE credit (.5 Ethics)		
5:45 p.m. 7:15 p.m.	RECEPTION SPONSORED BY THE PCBA and GRANLIBAKKEN		
SATURDAY, APRIL 26			
7:30 a.m. 8:30 a.m.	BREAKFAST		
8:00 a.m. 8:30 a.m.	REGISTRATION		
8:30 a.m. 10:00 a.m.	<u>"Persuasive Communication: Getting</u> <u>Others to do What You Want Them to do, Because They Want to"</u> Cami McLaren, Esq., McLaren Coaching, Sacramento 1.5 hours MCLE credit		
10:00 a.m. 10:15 a.m.	BREAK		
Breakout Groups 10:15 a.m. 11:45 a.m.	<u>"Conception to Deception and Points in Between" - Parentage,</u> <u>Child Witnesses, Social Media and Social Engineering</u> Donna DeCuir, Esq., Citrus Heights John Paulsen, Esq., Auburn 1.5 hours MCLE credit	<u>Courtroom Trial Procedures for</u> Hon. Mar Placer County S 1.5 hours M	k Curry Superior Court

Schedule subject to change. The Placer County Bar Association has been approved as a provider of MCLE credit by the State Bar of California. The program listed above will qualify for 10.5 hours The Placer County Bar Association certifies that this activity will conform to the standards for approved education and activities by the rules and regulations of the State Bar of California governing minimum continuing legal education. 1/2/14